Tweede versie AFB mobiele data en spraak GT beschikbaar

Het project Gemeentelijke Telecommunicatie is druk bezig met de voorbereiding van de gezamenlijke aanbesteding mobiele data en spraak. Vanwege het streven naar optimaal draagvlak bij deelnemers en leveranciers, stelt GT een van haar belangrijke voorbereidende producten, de Algemene Functionele Beschrijving (AFB), open ter review. GT nodigt hierbij deelnemers en leveranciers uit om de vernieuwde Algemene Functionele Beschrijving (AFB) [link] te reviewen.

Versie
De AFB wordt in verschillende versies opgeleverd. In elke nieuwe versie worden de reviews van deelnemers en leveranciers verwerkt. De reviews kunnen worden gestuurd naar het team GT, via gt@kinggemeenten.nl. De sluitingstermijn voor deze tweede versie van de AFB is vrijdag 8 mei.