Nog een keer GT Mobiele Communicatie?

De gezamenlijke aanbesteding GT Mobiele Communicatie mag een succes heten. GT kent 280 deelnemers en deze besparen door hun deelname tussen de 40 en 90%.

Kans voor alle gemeenten en aan gemeente gelieerde organisaties
GT is er voor alle gemeenten en daaraan gelieerde organisaties, maar ze doen niet allemaal mee aan GT Mobiele Communicatie. Om hun moverende redenen heeft nog een aantal ervan vorig jaar besloten om er niet aan mee te doen. Sommige ervan hebben zich te laat gemeld om alsnog mee te kunnen doen. Deze hebben we destijds moeten teleurstellen. Nu ook nog eens is gebleken dat gemeenten niet meer mee kunnen doen met de opvolger van OT2010 heeft de stuurgroep GT gemeend om te inventariseren hoeveel interesse er is voor een tweede, bijna identieke, gezamenlijke aanbesteding: GT Mobiele Communicatie 2.

Meedoen met GT Mobiele Communicatie 2? Vul het formulier  in.