Webinar GT Connect

Op maandag 2 juli aanstaande houdt GT een webinar over GT Connect. Dit webinar is bedoeld voor hen die niet aanwezig konden zijn bij een van de regiobijeenkomsten en voor degenen die nog vragen hebben. Onze telecomspecialist Tom van der Kruys zal starten met een presentatie, waarna er ruim de tijd is voor het stellen van vragen en het plaatsen van opmerkingen. Het webinar start om 14.00 uur en is uiterlijk om 15.00 afgelopen.

Weet u collega’s voor wie dit webinar ook interessant kan zijn, stuur deze uitnodiging dan gerust aan hun door.

Het webinar volgt u online vanaf uw eigen werkplek. De getoonde presentatie wordt toegelicht door een inhoudelijk expert. Tijdens het webinar kunt u via de chat-functie uw vragen stellen.

De gebruikte software is van webinargeek.com. Dit werkt volledig in uw browser. U hoeft geen plugin te downloaden of app te installeren. Of uw browser en besturingssysteem geschikt zijn kunt u zien op: www.webinargeek.com/doc/systeemvereisten

U zult een ‘play-driehoekje’ in het beeld zien waarop u moet klikken. Dit omdat browsers tegenwoordig niet meer toestaan dat video’s automatisch starten.

Als er tijdens het webinar iets vastgelopen lijkt te zijn, dan kunt u dat proberen te herstellen door de browser te verversen.

Aanmelden voor het webinar

Vul uw naam en mailadres in op: https://vng.webinargeek.com/gt-connect

Hierna ontvangt u van Webinargeek een bevestigingsmail van uw registratie, met daarin de link waarmee u enige minuten voor aanvang, het webinar kunt openen. Bewaar deze bevestigingsmail dus goed.

Mocht het tijdstip van het webinar u niet uitkomen, schrijf u dan toch in. Iedereen die zich geregistreerd heeft, ontvangt één of enkele dagen na het webinar een mail met de gegeven informatie en een link naar de opname, zodat u het webinar ook achteraf kunt bekijken.

Uw gegevens zijn alleen nodig voor de inlogmail en de mail met informatie die wij na afloop aan u sturen. Daarna worden uw gegevens door ons verwijderd.

Hebt u nog vragen? Neem contact met ons op via gtproject@vng.nl of 070 373 8008. Technische vragen kunnen gesteld via webinar@vng.nl.

Graag tot ziens bij het webinar!

Team GT