Start inschrijving voor Houd de lijn open: bellen met de digitale generatie?!

VNG Realisatie organiseert op donderdag 29 november 2018 het congres ‘Houd de lijn open: bellen met de digitale generatie?!’, in het Muntgebouw in Utrecht. Het programma is bekend en de verschillende workshops vindt u in de bijlage.

Programma

Hugo Aalders, directeur VNG Realisatie, heet u welkom en leidt de dag in. Rob Koops is wederom bereid gevonden om als dagvoorzitter op te treden. Rob is geen onbekende; hij was dagvoorzitter tijdens de derde editie van HDLO, in 2016. In de ochtend maken twee prominenten op het gebied van dienstverlening hun opwachting en in de afsluitende plenaire middagsessie is de vloer geheel aan twee vloggers! Het congres heeft meer omvang gekregen dan voorheen; er zijn maar liefst 10 workshops waaruit u kunt kiezen. Daarnaast is een heuse experienceroom. Ook wordt er een congresapp ontwikkeld. We houden u daarvan op de hoogte en we zullen die, zodra die er is, ook gebruiken in de communicatie naar u.

Het congres duurt van 9.30 tot 15.30 uur en bestaat uit twee plenaire delen en twee workshoprondes. Met het aanmeldformulier kunt u zich inschrijven en aangeven welke twee workshops u wilt bijwonen.