GT Vaste Communicatie op koers

De voorbereidingen voor de gezamenlijke aanbesteding van vaste data, vaste spraak en internet voor de gemeentelijke overheid zijn in volle gang. Op 1 september jl. is de tweede Algemene Functionele Beschrijving (AFB) gepubliceerd en de eerste reacties erop zijn inmiddels binnen. De derde AFB is al weer in de maak. Verder zijn er in de laatste week van september nog vijf regiobijeenkomsten in den lande geweest. Daar zijn zowel gemeenten die zich al hebben ingeschreven op af gekomen als ook gemeenten die dat nog niet hebben gedaan. Op dit moment staat het aantal deelnemers al op 218.

Definitief besluit stuurgroep GT over GT Vaste Communicatie

Op 25 oktober aanstaande ligt in de stuurgroepvergadering GT het besluit voor om GT Vaste Communicatie te starten met de bestekfase. Dan zal de stuurgroep GT ook besluiten over de start van de strategiefase van GT Mobiele Communicatie 2 en het Microsoft-traject.

Op koers

GT Vaste Communicatie ligt nog steeds op koers. Het team GT heeft de laatste maanden hard doorgewerkt aan de voorbereiding op deze gezamenlijke aanbesteding en kan na 25 oktober direct ‘doorstomen’. Dat betekent concreet dat de verwachte publicatiedatum van het bestek nog steeds op begin 2017 ligt en dat het contract rond 1 juli 2017 het licht zal zien.

Team GT

Nu er sprake is van meer dan één aanbesteding mag het u niet verbazen, dat het team GT uitgebreid is. Ook zijn er veranderingen van rollen binnen het team. Zo heeft Peter Stolk de rol van projectleider op zich genomen. Het voltallige team GT presenteert zich hierbij graag aan u, zie bijlage.

⦁ Peter Stolk, projectleider (ad interim)
⦁ Tom van der Kruys, telecomspecialist
⦁ Robert Gieben, bidmanager
⦁ Kevin Richter, senior adviseur VOIP
⦁ Hans Dinger, senior technisch adviseur
⦁ Edgar Meijers, senior contractmanager
⦁ Desirée Groeneveld Bloemhof, accountmanager
⦁ Marcel van den Bergh, jurist
⦁ Marc Maas, strategisch adviseur
⦁ Daan Oltheten, communicatieadviseur