Ervaringen van gemeenten met Microsoft 365

De ervaringen van gemeenten met de implementatie van Microsoft 365 zijn nu gebundeld in het document “Implementatie Microsoft 365 bij gemeenten”.

Het document kan worden opgevraagd via het e-mailadres GTProject@vng.nl en is uitsluitend bedoeld voor gebruik binnen gemeenten.

Laatste kans voor Premier support

Microsoft faseert Premier support uit. In plaats daarvan wordt Unified Support aangeboden. Het doel ervan is hetzelfde als dat van Premier Support, maar de uitwerking en de prijsstelling ervan is anders. Zo wordt de prijs voor Unified Support berekend op basis van de install base. Let hier goed op, wamt dit kan, met name bij de grotere gemeenten, voor aanzienlijke prijsstijgingen zorgen.

Het is tot 1 juni 2018 nog mogelijk om Premier Support te verlengen. Daarna biedt Microsoft alleen nog Unified Support aan. We raden u dan ook aan om zo snel mogelijk de huidige contractsituatie met Premier Support te onderzoeken en op basis van de uitkomst ervan te beslissen of u nog wilt verlengen.