Derde versie AFB mobiele data en spraak GT beschikbaar

De derde Algemene Functionele Beschrijving ten behoeve van de voorbereiding van de gezamenlijke aanbesteding mobiele data en spraak staat online. GT nodigt hierbij deelnemers en leveranciers uit om de vernieuwde Algemene Functionele Beschrijving (AFB) te reviewen.

De AFB vormt belangrijke input voor het uiteindelijke aanbestedingsbestek dat op 6 september wordt gepubliceerd. Het projectteam beoogt met de AFB een optimale aansluiting te realiseren tussen de behoeften van de deelnemers en de mogelijkheden van de markt.

In deze derde AFB is een nieuw, actueel overzicht opgenomen van de eisen die in de eerste twee AFB’s zijn beschreven. Deze eisen zijn aangevuld met de eisen en voorwaarden die het projectteam voor ogen heeft ten aanzien van:

  • De migratie en transitie.
  • De standaard rapportages.
  • De service levels (inclusief bijbehorende boetes bij overschrijding).

Versies

De AFB wordt in verschillende versies opgeleverd. In elke nieuwe versie worden de reviews van deelnemers en leveranciers verwerkt. De reviews kunnen worden gestuurd naar het team GT, via gt@kinggemeenten.nl. De reactietermijn voor deze derde versie van de AFB sluit op maandag 29 juni. De vierde versie wordt vrijdag 10 juli gepubliceerd en de reactietermijn daarvan sluit op vrijdag 24 juli.