Nieuws

Extra regiobijeenkomst GT Vaste Communicatie in Nieuwegein

Speciaal voor hen die nog niet een van de regiobijeenkomsten GT Vaste Communicatie hebben kunnen bijwonen, organiseert GT een extra regiobijeenkomst. Deze regiobijeenkomst vindt plaats op 12 december van 15.00 uur tot 17.30 uur in de raadzaal van de gemeente Nieuwegein. Aanmelden kan met het..

Lees verder
29 november 2017

Rectificatie bericht Marktverkenning GT Connect (voorheen GT VoIP)

Op 31 oktober jl. is de informatiebijeenkomst GT Connect (voorheen GT VoIP) aangekondigd voor 14 november om 14.00 uur bij de VNG (Nassaulaan 12 te Den Haag). Helaas is het mogelijk dat in verband met een storing in Tenderned leveranciers..

Lees verder
13 november 2017

GT Mobiele Communicatie 2 een feit

Op 3 november 2017 hebben T-Mobile, Vodafone  en VNG de raamovereenkomst voor GT Mobiele Communicatie 2 ondertekend. Zo’n 60 gemeenten en daaraan gelieerde organisaties zullen hieronder hun eigen nadere overeenkomst afnemen. Anders dan bij GT Mobiele Communicatie 1 (2016) zijn..

Lees verder
3 november 2017

Wachttermijn GT Mobiele Communicatie 2 verlopen

Leveranciers konden tot en met 20 oktober 2017 bezwaar maken tegen de uitkomst van de aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2. Het team GT kan nu melden dat er in de wachttermijn geen leverancier bezwaar heeft gemaakt tegen de uitkomst. Daarmee..

Lees verder
31 oktober 2017

Reminder: Congres Houd de lijn open: Klantcontact en interactie

Reeds meer dan 150 deelnemers. Schrijf u nu snel in voor uw favoriete workshop voordat deze vol is. Het team 14+netnummer van KING organiseert samen met het Kenniscentrum Dienstverlening op donderdag 30 november 2017 het congres ‘Houd de lijn open:..

Lees verder
31 oktober 2017

Regiobijeenkomsten GT Vaste Communicatie – u kunt zich nog aanmelden

De komende weken vinden nog zeven regiobijeenkomsten GT Vaste Communicatie plaats. U kunt zich er nog aanmelden. Niet alleen zullen medewerkers van VNG/KING u informeren, ook de mensen van VodafoneZiggo geven acte de présence. De regiobijeenkomsten GT Vaste Communicatie vinden..

Lees verder
31 oktober 2017

GT EUD

In de periode tot 31 december 2017 wordt een projectteam ingericht om het project uit te voeren voor de gezamenlijke aanschaf van End User Devices. Het streven is om eind 2018 een contract te hebben. In de tussentijd wordt de scope..

Lees verder
31 oktober 2017

GT Microsoft

De onderhandelingen met Microsoft krijgen vaste vorm. Er zijn nu reguliere overleggen met Microsoft ingepland. In oktober is er bovendien een klankbordgroep bestaande uit een afvaardiging van gemeenten geformeerd. De scope is nog steeds onderwerp van gesprek. Echter, de eerste..

Lees verder
31 oktober 2017

Voortgang GT Vaste Communicatie

De voorbereidingen voor de inrichting van onder meer het webportaal en werkprocessen door VodafoneZiggo is in volle gang.Tot 15 november 2017 worden er nog zeven regiobijeenkomsten gehouden om de deelnemers aan het contract te informeren over de procedure. Link:http://www.gemeentelijketelecommunicatie.nl/regiobijeenkomsten-gt-vaste-communicatie/. De..

Lees verder
31 oktober 2017

GT VoIP wordt GT Connect

GT is druk bezig met de voorbereiding van de aanbesteding van bedrijfstelefonie. Gaandeweg is de scope ervan breder geworden, ook de KCC-faciliteit wordt erbij betrokken. De wat technische naam GT VoIP dekt nu de lading niet meer. Daarom hebben we..

Lees verder
31 oktober 2017