Minicompetitie

Herhaalde oproep: Regiobijeenkomst GT Mobiele Communicatie 2 in Groningen

Doet u mee aan GT Mobiele Communicatie 2 en wilt u straks snel kunnen profiteren van de voordelen? Meld u zich dan aan voor de regiobijeenkomst GT Mobiele Communicatie 2 op donderdag 28 september in Groningen. Deze regiobijeenkomst duurt van..

Lees verder
26 september 2017

Roaming buiten EU

Onlangs zijn de EU-roaming regels van kracht geworden. De providers hebben daarop hun tarieven aangepast. In het algemeen zal dit tot lagere kosten leiden. Buiten de EU blijft het oppassen met het gebruik van dataverkeer.Realiseer je dat het dataverbruik van..

Lees verder
17 juli 2017

GT Vaste Communicatie in volgende fase

De gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie is per 26 juni jl. in de volgende fase beland. Op 26 juni jl. om 10.00 uur eindigde de inschrijvingstermijn voor aanbieders. De specialisten van GT beoordelen tot 28 juli alle ingezonden offertes zorgvuldig…

Lees verder
4 juli 2017

Wat u kunt verwachten van GT

GT (Gemeentelijke Telecommunicatie) startte in 2014 als project GT Mobiele Communicatie, dat zich beperkte tot een aanbesteding van mobiele data en spraak. Die aanbesteding is door een goed samenspel tussen gemeenten en markt gelukt (>121.000 abonnementen en 285 deelnemers). We..

Lees verder
7 juli 2016

Status GT Mobiele Communicatie

De minicompetities voor de Nadere Overeenkomsten zijn in volle gang. Per 1 juli zijn er reeds 15 Nadere Overeenkomsten gesloten, zijn er 38 minicompetities gestart en zitten er nog 21 in de planning voor dit jaar. Al de vier leveranciers..

Lees verder
7 juli 2016

Inschrijving GT Vaste Communicatie van start

Op maandag 23 mei 2016 heeft de VNG uw bestuur een ledenbrief gestuurd waarin zij oproept tot deelname aan het project GT Vaste Communicatie. Aanmelden voor deelname aan GT Vaste Communicatie kan tot en met 8 juli 2016  

Lees verder
31 mei 2016

Publicatie AFB GT Vaste Communicatie

Ook op 23 mei publiceert GT de eerste AFB (Algemene Functionele Beschrijving) van GT Vaste Communicatie. In april heeft GT reeds een een aantal regiobijeenkomsten gehouden. Daar hebben gemeenten hun input kunnen leveren op de inhoud van de voorliggende aanbesteding…

Lees verder
31 mei 2016

Status GT Mobiele Communicatie 2

GT heeft onlangs de inventarisatie gestart voor de belangstelling voor een gezamenlijke aanbesteding Mobiele Communicatie voor gemeenten en deelnemingen die nog niet meedoen met GT Mobiele Communicatie. Op dit moment hebben zich 37 deelnemers als belangstellende aangemeld. In augustus zal..

Lees verder
31 mei 2016

Geen Outdoordekkingstoets GT Mobiele Communicatie

De minicompetities van GT Mobiele Communicatie zijn van start gegaan. Wat daarbij opvalt is de veelvuldige vraag om een outdoordekkingstoets uit te (laten) voeren. Navraag naar het waarom hiervan leert dat de aanvragers in de veronderstelling zijn  hiermee de daadwerkellijk..

Lees verder
31 mei 2016

CBO controleert werking preferente netwerktoegang bij Opdrachtnemers

In de aanbesteding GT Mobiele Communicatie is het een zwaarwegende wens dat een beperkt aantal gebruikers prioriteit kan krijgen in het mobiele netwerk. Bij een calamiteit kan het zijn dat iedereen gaat bellen, waardoor een mobiel netwerk overbelast raakt. Als..

Lees verder
20 april 2016