Inschrijving

Voortgang GT Mobiele Communicatie 2

Tot 4 september jl. hebben leveranciers de tijd gehad om een offerte in te dienen voor GT Mobiele Communicatie 2. De ontvangen offertes worden daarna beoordeeld en op 29 september wordt volgens planning het gunningsbesluit bekend gemaakt. Voor de raamovereenkomst..

Lees verder
26 september 2017

Herhaalde oproep: Regiobijeenkomst GT Mobiele Communicatie 2 in Groningen

Doet u mee aan GT Mobiele Communicatie 2 en wilt u straks snel kunnen profiteren van de voordelen? Meld u zich dan aan voor de regiobijeenkomst GT Mobiele Communicatie 2 op donderdag 28 september in Groningen. Deze regiobijeenkomst duurt van..

Lees verder
26 september 2017

GT Mobiele Communicatie 2 in aanbestedingsfase

Het bestek voor de gezamenlijke aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2 is op 16 juni jl. gepubliceerd op CTM. Tot 7 augustus hebben leveranciers de mogelijkheid vragen te stellen. Die worden in Nota’s van Inlichtingen geanonimiseerd beantwoord. Voorts hebben ze tot..

Lees verder
4 juli 2017

GT Vaste Communicatie in volgende fase

De gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie is per 26 juni jl. in de volgende fase beland. Op 26 juni jl. om 10.00 uur eindigde de inschrijvingstermijn voor aanbieders. De specialisten van GT beoordelen tot 28 juli alle ingezonden offertes zorgvuldig…

Lees verder
4 juli 2017

Nieuwe publicatiedatum aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2 bekend

De nieuwe publicatiedatum voor de aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2 is gesteld op vrijdag 16 juni 2017. De uiterste datum voor het indienen van de inschrijving is maandag 4 september, 10 uur. De contractondertekening voor deze aanbesteding wordt verwacht op..

Lees verder
4 mei 2017

Inschrijving GT Mobiel Communicatie 2 geopend

Gemeenten en deelnemingen kunnen zich vanaf 14 februari 2017 formeel inschrijven voor de gezamenlijke aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2. Het bijbehorende inventarisatieformulier wordt gelijktijdig daarmee op gemeentelijketelecommunicatie.nl gepubliceerd. Voor zowel het aanmeldingsformulier als het inventarisatieformulier geldt dat ze voor 24..

Lees verder
14 februari 2017

Positieve besluiten stuurgroep GT

GT Vaste Communicatie De aangekondigde gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie gaat definitief door. De stuurgroep GT heeft dit besluit op 25 oktober jl. genomen. Op dit moment heeft GT Vaste Communicatie al 220 deelnemers. De inschrijftermijn wordt verlengd tot 15..

Lees verder
27 oktober 2016

Deadline aanmelding GT Vaste Communicatie

De aanmeldingstermijn daarvan loopt af op 8 juli. Van gemeenten hebben we de afgelopen weken begrepen dat deze deadline toch wel krap is. Daarom laten we inschrijvingen die we daarna maar wel voor 8 augustus binnenkrijgen, meewegen in de beslissing..

Lees verder
7 juli 2016

GT Mobiele Communicatie 2

Medio augustus besluit de stuurgroep GT of de gezamenlijke aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2, van start kan gaan. Dit is met name afhankelijk van het volume. Hoe meer er zich aanmelden, des te groter de kans dat we kunnen starten…

Lees verder
7 juli 2016

Verwervingsstrategie GT Vaste Communicatie gepubliceerd

Op 21 april 2016 is het document Verwervingsstrategie GT Vaste Communicatie gepubliceerd op deze website. Het geeft in grote lijnen inzicht in de scope van deze aanbesteding. Op basis hiervan, de informatie in de regiobijeenkomsten en – in mei 2016..

Lees verder
21 april 2016