Houd de lijn open: bellen met de digitale generatie?!

HDLO2018! heeft nu zijn eigen congresapp. Download ‘m nu!

 

 


VNG Realisatie organiseert op donderdag 29 november 2018 het congres ‘Houd de lijn open: bellen met de digitale generatie?!’, in het Muntgebouw in Utrecht.

Programma

Hugo Aalders, directeur VNG Realisatie, heet u welkom en leidt de dag in. Rob Koops is wederom bereid gevonden om als dagvoorzitter op te treden. Rob is geen onbekende; hij was dagvoorzitter tijdens de derde editie van HDLO, in 2016. Menno Lanting verzorgt het plenaire ochtendgedeelte en in de afsluitende plenaire middagsessie is de vloer geheel aan vloggers Bram van Dijk en Mariëlle Nelissen! Het congres heeft meer omvang gekregen dan voorheen; er zijn maar liefst 10 workshops waaruit u kunt kiezen. Daarnaast is een heuse experienceroom. Ook wordt er een congresapp ontwikkeld. We houden u daarvan op de hoogte en we zullen die, zodra die er is, ook gebruiken in de communicatie naar u.
Het congres duurt van 9.30 tot 15.30 uur en bestaat uit twee plenaire delen en twee workshoprondes. Met het aanmeldformulier kunt u zich inschrijven en aangeven welke twee workshops u wilt bijwonen.

Aanmeldformulier

Workshops