Gebruikersraadoverleg GT op 5 oktober

Op 5 oktober vindt in de middag bij de gemeente Utrecht het Gebruikersraadoverleg GT plaats. Het is aardig om te weten dat die ochtend de Gebruikersraad 14+netnummer op dezelfde locatie bijeenkomt. De inlooplunch om 12.30 uur is dan ook samen met de deelnemers aan die bijeenkomst. Is iemand lid van beide gebruikersraden dan is het handig dat ze op dezelfde dag op dezelfde plek worden georganiseerd.
De GT Gebruikersraad vond dit jaar plaats op 30 maart in Eindhoven en op 28 juni in Zwolle plaats. Ook nu zal Eildert van Dijken (Strict) spreken over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie (Artikel). Ook worden de issues die er spelen bij het beheer en de verzoeken (onder meer het onderzoek naar een digitaal platform voor kennisdeling) van de vorige keren besproken.
Derde Gebruikersraad GT Mobiele Communicatie op 5 oktober 2017 in Utrecht
Deze derde en laatste bijeenkomst van dit jaar start om 12.30 uur met een inlooplunch en eindigt om 15.00 uur. Adres: gemeente Utrecht, Stadsplateau 1, Utrecht. U kunt u hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier

Lid worden van de gebruikersraad GT Mobiele Communicatie
Alle deelnemers kunnen lid worden van de gebruikersraad. GT behoudt zich het recht voor om bij meer aanmeldingen potentiële deelnemers om organisatorische reden een stop te zetten op de aanmeldingen. Uiteraard kunnen alle deelnemers te allen tijde onderwerpen aandragen . Dat kan door een mail te sturen naar gt@kinggemeenten.nl.
Indien u van plan bent om te komen dan zien wij graag uw aanmelding voor de bijeenkomst van 5 oktober 2017 voor 23 september tegemoet.