Extra regiobijeenkomsten GT Vaste Communicatie, eind september

In het voorjaar heeft GT reeds regiobijeenkomsten GT Vaste Communicatie gehouden. Deze zijn goed bezocht en hebben er onder meer toe bijgedragen dat er zich op dit moment al meer dan 200 gemeenten hebben ingeschreven. GT wil echter- uiteraard onder het voorbehoud van definitieve besluitvorming van de stuurgroep GT – de gemeenten die zich nog niet hebben ingeschreven nogmaals uitnodigen. GT realiseert zich dat de problematiek die zich rond Vaste Communicatie kan voordoen, complexer is dan bij Mobiele Communicatie het geval was. Dat vraagt om extra uitleg. Vandaar deze uitnodiging, die natuurlijk ook openstaat voor die gemeenten die zich al wel hebben ingeschreven maar nog wat extra informatie wensen. Om alvast een beeld te krijgen, verwijzen we u graag naar het animatiefilmpje. Mocht u nog aan deelname twijfelen, dan melden we graag dat het resultaat van GT Mobiele Communicatie er in ieder geval mag zijn: gemeenten en daaraan verwante organisaties die eraan meedoen hebben zich namelijk voor zes jaar verzekerd van de laagste tarieven in de markt en van hoge kwaliteit, niet in de laatste plaats door de inrichting van de Contractbeheerorganisatie (CBO), die gemeenten voor een groot deel ontzorgt.

De regiobijeenkomsten GT Vaste Communicatie vinden plaats van 12.00 tot 15.00 uur op de volgende data:

• 23 september: Gemeente Amersfoort, Molendijkzaal
  • 26 september: Gemeente Middelburg
  • 27 september: Gemeente Groningen
  • 28 september: Gemeente Roermond
  • 30 september: Gemeente Almelo

U kunt zich aanmelden met het aanmeldformulier

U mag zich natuurlijk ook direct inschrijven, via GT Vaste Communicatie.