Contracten

GT Mobiele Communicatie 2 een feit

Op 3 november 2017 hebben T-Mobile, Vodafone  en VNG de raamovereenkomst voor GT Mobiele Communicatie 2 ondertekend. Zo’n 60 gemeenten en daaraan gelieerde organisaties zullen hieronder hun eigen nadere overeenkomst afnemen. Anders dan bij GT Mobiele Communicatie 1 (2016) zijn..

Lees verder
3 november 2017

Meer dan 100.000 simkaarten GT Mobiele Communicatie 1

De afname van mobiele contracten onder de raamovereenkomst GT Mobiele Communicatie heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Onder dit contract zijn nu meer dan 100.000 simkaarten afgenomen. Van de 283 deelnemers heeft ongeveer 90% een Nadere overeenkomst afgesloten met een van..

Lees verder
26 september 2017

Voortgang GT Mobiele Communicatie 2

Tot 4 september jl. hebben leveranciers de tijd gehad om een offerte in te dienen voor GT Mobiele Communicatie 2. De ontvangen offertes worden daarna beoordeeld en op 29 september wordt volgens planning het gunningsbesluit bekend gemaakt. Voor de raamovereenkomst..

Lees verder
26 september 2017

Herhaalde oproep: Regiobijeenkomst GT Mobiele Communicatie 2 in Groningen

Doet u mee aan GT Mobiele Communicatie 2 en wilt u straks snel kunnen profiteren van de voordelen? Meld u zich dan aan voor de regiobijeenkomst GT Mobiele Communicatie 2 op donderdag 28 september in Groningen. Deze regiobijeenkomst duurt van..

Lees verder
26 september 2017

Contract GT Vaste Communicatie voorlopig gegund aan Vodafone Libertel B.V.

Het contract voor de gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie is voorlopig gegund aan Vodafone Libertel B.V. Tot 26 juni 2017 konden leveranciers hun offerte indienen. Na uitgebreide en nauwgezette beoordeling van de ingediende offertes is Vodafone Libertel B.V. als winnaar..

Lees verder
31 juli 2017

GT Mobiele Communicatie 2 in aanbestedingsfase

Het bestek voor de gezamenlijke aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2 is op 16 juni jl. gepubliceerd op CTM. Tot 7 augustus hebben leveranciers de mogelijkheid vragen te stellen. Die worden in Nota’s van Inlichtingen geanonimiseerd beantwoord. Voorts hebben ze tot..

Lees verder
4 juli 2017

GT Vaste Communicatie in volgende fase

De gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie is per 26 juni jl. in de volgende fase beland. Op 26 juni jl. om 10.00 uur eindigde de inschrijvingstermijn voor aanbieders. De specialisten van GT beoordelen tot 28 juli alle ingezonden offertes zorgvuldig…

Lees verder
4 juli 2017

Mobiele toestellen en mobiele dienstverlening

Op telecommunicatiegebied vinden de meeste ontwikkelingen binnen de mobiele communicatie plaats. Met mobiele netwerken worden steeds hogere snelheden gehaald en kunnen geavanceerdere diensten worden geleverd. De mobiele operators ‘haasten zich’ om nieuwe ontwikkelingen zo snel mogelijk door te voeren en..

Lees verder
30 augustus 2016