Bestek

Stand GT Mobiele Communicatie 2

Meer dan 60 gemeenten doen mee aan GT Mobiele Communicatie 2. Op 16 juni jl. is het bestek op CTM gepubliceerd. Leveranciers kunnen tot 4 september aanstaande hierop inschrijven. Met als bij GT Mobiele Communicatie 1 zal er sprake zijn..

Lees verder
17 juli 2017

Stand van zaken GT Vaste Communicatie

Meer dan 200 gemeenten doen mee aan de aanbesteding van vaste telefonie en vaste datalijnen. Leveranciers hebben tot 26 juni de gelegenheid gehad om hun offerte in te dienen, die het beoordelingsteam vervolgens heeft beoordeeld. Naar aanleiding ervan heeft het..

Lees verder
17 juli 2017

Roaming buiten EU

Onlangs zijn de EU-roaming regels van kracht geworden. De providers hebben daarop hun tarieven aangepast. In het algemeen zal dit tot lagere kosten leiden. Buiten de EU blijft het oppassen met het gebruik van dataverkeer.Realiseer je dat het dataverbruik van..

Lees verder
17 juli 2017

GT Mobiele Communicatie 2 in aanbestedingsfase

Het bestek voor de gezamenlijke aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2 is op 16 juni jl. gepubliceerd op CTM. Tot 7 augustus hebben leveranciers de mogelijkheid vragen te stellen. Die worden in Nota’s van Inlichtingen geanonimiseerd beantwoord. Voorts hebben ze tot..

Lees verder
4 juli 2017

GT Vaste Communicatie in volgende fase

De gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie is per 26 juni jl. in de volgende fase beland. Op 26 juni jl. om 10.00 uur eindigde de inschrijvingstermijn voor aanbieders. De specialisten van GT beoordelen tot 28 juli alle ingezonden offertes zorgvuldig…

Lees verder
4 juli 2017

Bestek aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2 van VNG/KING gepubliceerd

De gezamenlijke aanbesteding van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) voor mobiele telefonie 2 is gestart. Hiertoe is op 16 juni 2017 het bestek op CTM gepubliceerd. Leveranciers vinden daar de benodigde informatie. Hun offertes dienen uiterlijk op 4 september 2017 om 10.00..

Lees verder
16 juni 2017

Latere publicatie aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2

VNG en KING hebben onlangs aangekondigd de aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2 op 1 mei 2017 te publiceren. KING heeft echter besloten deze publicatiedatum op te schuiven. De oorspronkelijke publicatiedatum is vastgesteld onder de aanname dat het beschrijvend document van..

Lees verder
26 april 2017

Aanbesteding GT Vaste Communicatie VNG/KING van start

De gezamenlijke aanbesteding van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) voor vaste telefonie, vaste dataverbindingen en internet voor gemeenten is gestart. Hiertoe is op 13 april 2017 het bestek op CTM gepubliceerd. Leveranciers vinden daar de benodigde informatie. Hun offertes dienen..

Lees verder
13 april 2017

GT Vaste Communicatie op koers

De voorbereidingen voor de gezamenlijke aanbesteding van vaste data, vaste spraak en internet voor de gemeentelijke overheid zijn in volle gang. Op 1 september jl. is de tweede Algemene Functionele Beschrijving (AFB) gepubliceerd en de eerste reacties erop zijn inmiddels..

Lees verder
6 oktober 2016

Verwervingsstrategie GT Vaste Communicatie gepubliceerd

Op 21 april 2016 is het document Verwervingsstrategie GT Vaste Communicatie gepubliceerd op deze website. Het geeft in grote lijnen inzicht in de scope van deze aanbesteding. Op basis hiervan, de informatie in de regiobijeenkomsten en – in mei 2016..

Lees verder
21 april 2016