Beleidskaders

Stand GT Mobiele Communicatie 2

Meer dan 60 gemeenten doen mee aan GT Mobiele Communicatie 2. Op 16 juni jl. is het bestek op CTM gepubliceerd. Leveranciers kunnen tot 4 september aanstaande hierop inschrijven. Met als bij GT Mobiele Communicatie 1 zal er sprake zijn..

Lees verder
17 juli 2017

Positieve besluiten stuurgroep GT

GT Vaste Communicatie De aangekondigde gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie gaat definitief door. De stuurgroep GT heeft dit besluit op 25 oktober jl. genomen. Op dit moment heeft GT Vaste Communicatie al 220 deelnemers. De inschrijftermijn wordt verlengd tot 15..

Lees verder
27 oktober 2016

GT Vaste Communicatie op koers

De voorbereidingen voor de gezamenlijke aanbesteding van vaste data, vaste spraak en internet voor de gemeentelijke overheid zijn in volle gang. Op 1 september jl. is de tweede Algemene Functionele Beschrijving (AFB) gepubliceerd en de eerste reacties erop zijn inmiddels..

Lees verder
6 oktober 2016

Update besluitvorming GT Vaste Communicatie, GT Software en GT Mobiele Communicatie 2

Op 15 augustus jl. heeft de stuurgroep GT vergaderd over de gezamenlijke aanbestedingen GT Vaste Communicatie, GT Software en GT Mobiele Communicatie 2. De stuurgroep GT heeft de stukken van de projectgroep GT bestudeerd en daarop besloten dat zij iets..

Lees verder
30 augustus 2016

Extra regiobijeenkomsten GT Vaste Communicatie, eind september

In het voorjaar heeft GT reeds regiobijeenkomsten GT Vaste Communicatie gehouden. Deze zijn goed bezocht en hebben er onder meer toe bijgedragen dat er zich op dit moment al meer dan 200 gemeenten hebben ingeschreven. GT wil echter- uiteraard onder..

Lees verder
30 augustus 2016

Scope GT Vaste Communicatie

Een aantal weken terug publiceerde GT een animatiefilmpje over de gezamenlijke aanbesteding GT vaste Communicatie. Het benadrukt de mogelijkheden die we gezamenlijk zouden kunnen benutten. Het betreft niet alleen de gezamenlijke aanbesteding Vaste Communicatie zelf. Die behelst enkel en alleen..

Lees verder
7 juli 2016

GT Mobiele Communicatie 2

Medio augustus besluit de stuurgroep GT of de gezamenlijke aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2, van start kan gaan. Dit is met name afhankelijk van het volume. Hoe meer er zich aanmelden, des te groter de kans dat we kunnen starten…

Lees verder
7 juli 2016