Algemene Functionele Beschrijving GT beschikbaar

De eerste versie van de Algemene Functionele Beschrijving (AFB) van Gemeentelijke Telecommunicatie (GT) is gepubliceerd op de website van KING. Hierin staan de eisen die gemeenten aan leveranciers stellen op het gebied van mobiele data en spraak. Er worden de komende drie maanden nog twee geüpdatete versies van de AFB gepubliceerd; elke keer met daarin de reacties erop van gemeenten en leveranciers erin verwerkt.

Gezamenlijke inspanning: gemeenten en leveranciers
GT is er van, voor en door gemeenten en dat betekent dat er grote waarde wordt gehecht aan de eisen van gemeenten. Daarnaast worden leveranciers van harte uitgenodigd om hun reactie te geven op de AFB. Het gezamenlijke doel is tenslotte om tot een aanbestedingsbestek komen waar de betrokken partijen zich in kunnen vinden. Gemeenten en leveranciers kunnen hun commentaar op de AFB via de bekende kanalen (gt@kinggemeenten.nl, 070-3738008) aan het team GT van KING doorgeven.