Regiobijeenkomst GT Connect en CBO in Maastricht op 6 november 2018

Vanaf medio oktober kunt u een van de zes regiobijeenkomsten GT bezoeken. Deze keer informeren we u niet alleen over de lopende aanbesteding, GT Connect, maar nu stelt ook de Contractbeheerorganisatie zich voor. Zij gaan in het ochtendgedeelte met u in gesprek over onderwerpen die spelen bij de lopende contracten, zoals dekking bij GT Mobiele Communicatie en de infrastructuur bij GT Vaste Communicatie. In de middag in het als vanouds de beurt aan de lopende aanbesteding, GT Connect. Hierin kijken we samen met u welke aspecten nog nadere toelichting behoeven en doen we u suggesties aan de hand wat u als gemeente al zelf kunt doen ter voorbereiding op de komst van GT Connect.

Op 6 november 2018 vindt één van de bijeenkomsten plaats bij de gemeente Maastricht, Mosae Forum 10, 6211 DW Maastricht.

• 09.30uur – Inloop
  • 10.00uur – Algemene introductie GT
  • 10.15uur – Centrale Beheerorganisatie
  • 10.30uur – Eerste ronde breakout sessies: CBO algemeen: elkaar vinden, communicatie, leveranciers Mobiel: dekking Vast: Infrastructuur
  • 11.10uur – Tweede ronde breakout sessies: CBO algemeen: elkaar vinden, communicatie, leveranciers Mobiel: dekking Vast: Infrastructuur
  • 11.40uur – Terugkoppeling vanuit de breakout sessies
  • 12.00uur – Lunch
  • 13.00uur – GT Connect
  • 15.00uur – Einde

Praktische informatie

U bent van harte uitgenodigd om naar beide dagdelen te komen, maar u kunt natuurlijk ook de keuze maken om naar een van de twee te gaan. Geeft u in ieder geval op het aanmeldformulier aan of u gebruik maakt van onze lunch.