Regiobijeenkomst GT Connect en CBO in Alkmaar op 29 oktober 2018

Vanaf medio oktober kunt u een van de zes regiobijeenkomsten GT bezoeken. Deze keer informeren we u niet alleen over de lopende aanbesteding, GT Connect, maar nu stelt ook de Contractbeheerorganisatie zich voor. Zij gaan in het ochtendgedeelte met u in gesprek over onderwerpen die spelen bij de lopende contracten, zoals dekking bij GT Mobiele Communicatie en de infrastructuur bij GT Vaste Communicatie. In de middag in het als vanouds de beurt aan de lopende aanbesteding, GT Connect. Hierin kijken we samen met u welke aspecten nog nadere toelichting behoeven en doen we u suggesties aan de hand wat u als gemeente al zelf kunt doen ter voorbereiding op de komst van GT Connect.

Op 29 oktober 2018 vindt één van de bijeenkomsten plaats in Alkmaar, Regionaal Archief, Bergerweg 1, 1815 AC Alkmaar.

• 09.30 uur – Inloop;
  • 10.00 uur – Centrale Beheerorganisatie (CBO);
  • 11.30 – GT Connect;
  • 12.30 uur – Lunch;
  • 13.00 uur – Einde bijeenkomst.

Praktische informatie

U bent van harte uitgenodigd om naar de regiobijeenkomst te komen. U kunt zich aanmelden met het aanmeldformulier.