AFB

Publicatie derde AFB GT Vaste Communicatie

GT heeft op 22 december 2016 de derde AFB (Algemene Functionele Beschrijving) van GT Vaste Communicatie gepubliceerd. Gemeenten en marktpartijen hebben gereageerd op de tweede AFB (van 1 september 2016) en GT heeft deze input plus nieuwe inzichten verwerkt in deze derde AFB. Zij worden nu..

Lees verder
22 december 2016

GT Vaste Communicatie op koers

De voorbereidingen voor de gezamenlijke aanbesteding van vaste data, vaste spraak en internet voor de gemeentelijke overheid zijn in volle gang. Op 1 september jl. is de tweede Algemene Functionele Beschrijving (AFB) gepubliceerd en de eerste reacties erop zijn inmiddels..

Lees verder
6 oktober 2016

Extra regiobijeenkomsten GT Vaste Communicatie, eind september

In het voorjaar heeft GT reeds regiobijeenkomsten GT Vaste Communicatie gehouden. Deze zijn goed bezocht en hebben er onder meer toe bijgedragen dat er zich op dit moment al meer dan 200 gemeenten hebben ingeschreven. GT wil echter- uiteraard onder..

Lees verder
30 augustus 2016

Verwervingsstrategie GT Vaste Communicatie gepubliceerd

Op 21 april 2016 is het document Verwervingsstrategie GT Vaste Communicatie gepubliceerd op deze website. Het geeft in grote lijnen inzicht in de scope van deze aanbesteding. Op basis hiervan, de informatie in de regiobijeenkomsten en – in mei 2016..

Lees verder
21 april 2016

Derde versie AFB mobiele data en spraak GT beschikbaar

De derde Algemene Functionele Beschrijving ten behoeve van de voorbereiding van de gezamenlijke aanbesteding mobiele data en spraak staat online. GT nodigt hierbij deelnemers en leveranciers uit om de vernieuwde Algemene Functionele Beschrijving (AFB) te reviewen. De AFB vormt belangrijke..

Lees verder
15 juni 2015