Nieuws

Gebruikersraadoverleg GT op 5 oktober

Op 5 oktober vindt in de middag bij de gemeente Utrecht het Gebruikersraadoverleg GT plaats. Het is aardig om te weten dat die ochtend de Gebruikersraad 14+netnummer op dezelfde locatie bijeenkomt. De inlooplunch om 12.30 uur is dan ook samen..

Lees verder
14 augustus 2017

Regiobijeenkomsten GT Mobiele Communicatie 2

In september komt het team GT naar gemeenten toe om uitleg te geven over de minicompetities die gemeenten dienen te doorlopen onder de raamovereenkomst. Deze zal volgens planning op 3 november aanstaand worden ondertekend. Vervolgens zal het beheer ervoor worden..

Lees verder
14 augustus 2017

Contract GT Vaste Communicatie voorlopig gegund aan Vodafone Libertel B.V.

Het contract voor de gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie is voorlopig gegund aan Vodafone Libertel B.V. Tot 26 juni 2017 konden leveranciers hun offerte indienen. Na uitgebreide en nauwgezette beoordeling van de ingediende offertes is Vodafone Libertel B.V. als winnaar..

Lees verder
31 juli 2017

Stand GT Mobiele Communicatie 2

Meer dan 60 gemeenten doen mee aan GT Mobiele Communicatie 2. Op 16 juni jl. is het bestek op CTM gepubliceerd. Leveranciers kunnen tot 4 september aanstaande hierop inschrijven. Met als bij GT Mobiele Communicatie 1 zal er sprake zijn..

Lees verder
17 juli 2017

Stand van zaken GT Vaste Communicatie

Meer dan 200 gemeenten doen mee aan de aanbesteding van vaste telefonie en vaste datalijnen. Leveranciers hebben tot 26 juni de gelegenheid gehad om hun offerte in te dienen, die het beoordelingsteam vervolgens heeft beoordeeld. Naar aanleiding ervan heeft het..

Lees verder
17 juli 2017

Roaming buiten EU

Onlangs zijn de EU-roaming regels van kracht geworden. De providers hebben daarop hun tarieven aangepast. In het algemeen zal dit tot lagere kosten leiden. Buiten de EU blijft het oppassen met het gebruik van dataverkeer.Realiseer je dat het dataverbruik van..

Lees verder
17 juli 2017

Hulp gezocht: mogelijke aanbesteding VoIP-centrales

GT is begonnen met het onderzoeken van de mogelijkheid om VoIP centrales gezamenlijk aan te besteden voor gemeenten. Mocht het vooronderzoek positief uitpakken en leiden tot een daadwerkelijke aanbesteding, dan zal VoIP de eerstvolgende aanbesteding van GT zijn met een..

Lees verder
17 juli 2017

Vooronderzoek Microsoft software

GT is een vooronderzoek gestart naar de mogelijkheden van een gezamenlijk contract voor Microsoft producten. GT wil graag de totale kosten van Microsoft producten voor gemeenten verlagen. De precieze scope ervan moet nog worden bepaald. Er wordt in ieder geval..

Lees verder
17 juli 2017

GT Mobiele Communicatie 2 in aanbestedingsfase

Het bestek voor de gezamenlijke aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2 is op 16 juni jl. gepubliceerd op CTM. Tot 7 augustus hebben leveranciers de mogelijkheid vragen te stellen. Die worden in Nota’s van Inlichtingen geanonimiseerd beantwoord. Voorts hebben ze tot..

Lees verder
4 juli 2017

GT Vaste Communicatie in volgende fase

De gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie is per 26 juni jl. in de volgende fase beland. Op 26 juni jl. om 10.00 uur eindigde de inschrijvingstermijn voor aanbieders. De specialisten van GT beoordelen tot 28 juli alle ingezonden offertes zorgvuldig…

Lees verder
4 juli 2017