Contracten

Contract GT Vaste Communicatie voorlopig gegund aan Vodafone Libertel B.V.

Het contract voor de gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie is voorlopig gegund aan Vodafone Libertel B.V. Tot 26 juni 2017 konden leveranciers hun offerte indienen. Na uitgebreide en nauwgezette beoordeling van de ingediende offertes is Vodafone Libertel B.V. als winnaar..

Lees verder
31 juli 2017

GT Mobiele Communicatie 2 in aanbestedingsfase

Het bestek voor de gezamenlijke aanbesteding GT Mobiele Communicatie 2 is op 16 juni jl. gepubliceerd op CTM. Tot 7 augustus hebben leveranciers de mogelijkheid vragen te stellen. Die worden in Nota’s van Inlichtingen geanonimiseerd beantwoord. Voorts hebben ze tot..

Lees verder
4 juli 2017

GT Vaste Communicatie in volgende fase

De gezamenlijke aanbesteding GT Vaste Communicatie is per 26 juni jl. in de volgende fase beland. Op 26 juni jl. om 10.00 uur eindigde de inschrijvingstermijn voor aanbieders. De specialisten van GT beoordelen tot 28 juli alle ingezonden offertes zorgvuldig…

Lees verder
4 juli 2017

Mobiele toestellen en mobiele dienstverlening

Op telecommunicatiegebied vinden de meeste ontwikkelingen binnen de mobiele communicatie plaats. Met mobiele netwerken worden steeds hogere snelheden gehaald en kunnen geavanceerdere diensten worden geleverd. De mobiele operators ‘haasten zich’ om nieuwe ontwikkelingen zo snel mogelijk door te voeren en..

Lees verder
30 augustus 2016